Egyéb ajánlatok

 

vidaXL Oszlopos függőágy 210 x 150 cm barna (40808)

21 440 Ft
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
vidaxl.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 21 440 Ft

További termékek a kategóriából

További vidaXL termékek: vidaXL Függőágy

Camp Gear Rumba Függőágy 14 730 Ft-tól Camp Gear Rumba Bo-Camp Hover Hammock Függőágy 10 490 Ft Bo-Camp Hover Hammock La Siesta Carolina Függőágy 52 190 Ft La Siesta Carolina AMAZONAS Silk Traveller Függőágy 15 690 Ft AMAZONAS Silk Traveller
Termékleírás
Anyaga Pamut
Maximális terhelhetőség 150 kg
Szélesség 150 cm
Hosszúság 300 cm
Szín Barna

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Ez a nagy függőágy lehetővé teszi, hogy lazítson a kertben, a parkban vagy bárhol máshol ahol szeretne. A függőágy pamutból és poliészterből készült. A nagy felületű függőágyat egy időben két ember használhatja. A fából készült rúd megakadályozza a függőágyat az átfordulásban és megőrzi a nagy felületet amikor Ön használja. A függőágy fel van szerelve két fém hurkokkal, így könnyen felszerelhető egy fára vagy egy függőágy állványra.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.